La Chasse

Julien Fournet, Robin Mignot, Diederik Peeters et Leonard Stevenson
2015

Concept & realisatie: Julien Fournet, Robin Mignot, Diederik Peeters et Leonard Stevenson
Productie management: Marion Le Guerroué

Geassocieerde productie: Amicale de production / Spin
Uitvoerende productie Amicale de production
Coproductie Mons 2015 - Capitale européenne de la Culture
In samenwerking met Little Big Adventure

©Clément Martin

Een spel? Een voorstelling? U beslist er zelf over. Puzzels, achterpoortjes, onbereikbare plaatsen en onverwachte ontmoetingen achter de schermen van de Europese Culturele Hoofdstad. Deze stedelijke pelgrimstocht sleept je mee - in de meest letterlijke zin van het woord. Een reeks kleine ontdekkingen gidst je op een trip waar alles afhangt van jouw gevoel voor initiatief en je bereidheid om te zien, te luisteren of te verzinnen. Op jouw initiatief openen alle deuren, of toch bijna...

La Chasse is een in-situ performance voor 120 toeschouwers die 5 uur duurt. De toeschouwer zelf wordt het hoofdpersonage van dit micro-avontuur, dat langs een aantal mysterieuze of surrealistische situaties in de stad passeert waar ongebruikelijke ontmoetingen met inwoners van Mons plaatsvinden, en de toeschouwers raadsels moeten oplossen als ze de voorstelling willen laten verdergaan. Het verloop van de avond bevraagt de sterkte van een groep, collectiviteit en samenwerking, en het nemen van gemeenschappelijke beslissingen.

Le Club de Borinage is een club met variabele geometrie en veranderende naam, afhankelijk van de plaats waar ze resideert. Momenteel bestaat de Club uit Julien Fournet, Robin Mignot, Diederik Peeters en Leonard Stevenson. 'La Chasse' is de eerste geassocieerde productie van Amicale de Production en SPIN.

Conception, realisation and animation: Julien Fournet, Robin Mignot, Diederik Peeters et Leonard Stevenson
Production Management: Marion Le Guerroué

Associated Production: Amicale de production / Spin
Executive Production: Amicale de production
Coproduction: Mons 2015 - European Capital of Culture
In partnership with: Little Big Adventure

Past

15-16.05.2015